nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieƫn
Fijn dat je mijn website Louter Leven bezoekt. Ik ben Martine Streefkerk. Ik ben natuurgeneeskundig- , orthomoleculair- en energetisch therapeut; creatief, gevoelig, luister naar mijn intuïtie en maak gebruik van mijn analytische vermogens om zo met het hoofd en hart in het leven te staan. Ik begeleidt mensen om hun eigen weg te vinden en te bewandelen, zich te inspireren en ontwikkelen tot “louter zichzelf”. Ik begeleid dan ook heel graag “veranderprocessen”. 

De praktijknaam “Louter Leven”  is voor mij exact waar het werkelijk om gaat: om het pure, de essentie van het leven en jouzelf, zonder de ruis van de buitenwereld. Dat je geen speelbal bent van de maatschappij, maar dat je je geboorterecht op mag eisen en jouw leven in al zijn volheid mag leven! En dit op liefdevolle wijze. Dit is niet voor iedereen altijd even gemakkelijk.
Graag help en inspireer ik jou om jouw weg duidelijker en begaanbaarder en ook gewoon leuker te maken!

Om gehoor te geven aan mijn missie heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Ik heb geleerd om in mijn werk kennis, ervaring en intuïtie te combineren.
  
Tijdens een consult, behandeling of cursus maak ik gebruik van de volgende werkmethoden:

- Healingmethoden vanuit het Inca-sjamanisme
- Aura/chakra healing
- Kristaltherapie
- Bachbloesems
- Mindfulness


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Mijn behandelingen worden vanuit de aanvullende zorgverzekering (gedeeltelijk) vergoedt. Kijk hiervoor wel even in je eigen polisvoorwaarden!