nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Transformatiejaar

In oktober 2019 start weer een transformatiejaar-groep. Dit jaar zal helemaal in het teken staan van jou eigen transformatie!

Op 9 zaterdagen komen we als groep bij elkaar. Je ontvangt de 9 Munay-ki inwijdingen en de 7 Nusta Karpay inwijdingen. We maken een despacho en ook leer je de Munay-ki inwijdingen door te geven. 

Doordat we het hele jaar individueel, maar ook als groep bezig zijn met onze processen, deze met elkaar kunnen delen, ervaringen uitwisselen en ook samen groeien, is het een begin van een reis met een onbekende bestemming!

Wat zal dit jaar jou brengen?
Veel mensen zijn bezig met hun leven vorm te geven op een manier die een bepaalde status geeft. Geld verdienen, een goede baan, een mooi huis.......en toch knaagt er een stemmetje: is dit het nu?
Dit jaar zal je in contact brengen met een manier van leven die meer vervulling geeft. Meer vervulling omdat je je meer verbonden voelt met alles en iedereen om je heen. Je totale energielichaam krijgt een "grote schoonmaak". 


En waar leidt dit toe? 
Je zal op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel veranderen. Je zal los gaan laten wat niet meer bij jou past en een liefdevollere verbinding krijgen met jezelf en je omgeving. Dat betekent ook dat er processen in gang gezet worden die niet altijd gemakkelijk zijn, maar dit alles is gericht op jouw groei! 

Voel jij dat dit de volgende stap in je leven die je mag gaan maken, je bent welkom!

De jaargroep start 19 oktober 2019. 


Deze dagen zijn van 10.00-16.00. Je mag je eigen lunch meenemen en ik zorg voor een lekker soepje tussen de middag!

Uiteraard is het ook mogelijk om deze inwijdingswegen persoonlijk te ontvangen. 

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Aanmelden voor het transformatiejaar
€ 888,00

Prijs per persoon