nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Cursus-Transformatiejaar
Transformatiejaar

In februari 2020 start weer een transformatiejaar-groep. Dit jaar zal helemaal in het teken staan van jouw transformatie!

Op 9 zaterdagen komen we als groep bij elkaar. Je ontvangt de 9 Munay-ki inwijdingen en de 7 Nusta Karpay inwijdingen. We maken een despacho en ook leer je de Munay-ki inwijdingen door te geven. 

Doordat we het hele jaar individueel, maar ook als groep bezig zijn met onze processen, deze met elkaar kunnen delen, ervaringen uitwisselen en ook samen groeien, is het een begin van een reis met een onbekende bestemming!

Wat zal dit jaar jou brengen?
De inwijdingen die je ontvangt brengen je meteen naar de oerbron: de oorsprong van de aarde, de verbinding met jezelf, onze voorouders, de aarde, het universum en het goddelijke. Ze activeren en vernieuwen onze cellen en laten ons herinneren. Hierdoor zal het je in contact brengen
met een manier van leven die meer vervulling geeft. Het gaat dan niet meer om een goede baan, status of het hebben van meer geld en goederen, maar vervulling omdat je je meer verbonden voelt met alles en iedereen om je heen. Je totale energielichaam krijgt een "grote schoonmaak". 


Wat kun je tijdens en na het transformatiejaar verwachten? 
Op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau zal je veranderen. Je zal los gaan laten wat niet meer bij jou past en een liefdevollere verbinding krijgen met jezelf en je omgeving. Dat betekent ook dat er processen in gang gezet worden die niet altijd gemakkelijk zijn, maar dit alles is gericht op jouw groei! 

Voel jij dat dit de volgende stap in je leven die je mag gaan maken, je bent welkom!

De jaargroep start 22 februari 2020. De vervolgdata zijn:
- Zaterdag 22 februari
- Zaterdag 14 maart
- Zaterdag 4 april
- Zaterdag 9 mei
- Zaterdag 30 mei
- Zaterdag 22 augustus
- Zaterdag 19 september
- Zaterdag 17 oktober
- Zaterdag 7 november


Deze dagen zijn van 10.00-16.00. Je mag je eigen lunch meenemen en ik zorg voor een lekker soepje tussen de middag!

Uiteraard is het ook mogelijk om deze inwijdingswegen persoonlijk te ontvangen. 

Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Aanmelden voor het transformatiejaar
€ 888,00

Prijs per persoon