nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieƫn
Rode tent Winschoten

De Rode tent is een plek waar vrouwen eenmaal per maand bij elkaar komen om naar de verhalen van elkaars leven te luisteren. De Rode tent staat dan ook open voor iedere vrouw, van ieder ras, ieder geloof en van alle leeftijden. We komen bij elkaar in de Rode Tent om op een laagdrempelige manier ondersteuning, liefde, lol en vriendschap met elkaar te ervaren en om met elkaar te delen wat er zoal  in een vrouwenleven voorbij komt. In de tent zitten we in een cirkel, waarmee we aangeven dat we allemaal gelijk zijn.

Rode tenten zijn bijeenkomsten waarbij vrouwen zich gevoed voelen, waar je kunt zijn wie je bent zonder gevoel van angst van rivalideit en competitie. Het is een maandelijks moment waarop je kunt uitrusten van de snelheid en zorgen van het dagelijkse leven, even kunt reflecteren en nieuwe energie kunnen opdoen.

De Rode tent gaat open in de buurt van een dag met nieuwe of volle maan. Soms is er een thema, soms kijken we wat er ontstaat.

Wat is de Rode tent vooral niet?
Een Rode tent is niet een groepje vrouwen waar wordt gekletst over van alles en nog wat. Ook is het geen plek van therapie, al kan het natuurlijk bijzonder helend zijn om je verhaal te delen met anderen. Elke vrouw krijgt en neemt de tijd om haar verhaal te delen en haar geleerde lessen te vertellen. We werken met een talking stick, niemand geeft commentaar, niemand geeft advies.

De Rode tent is voor iedereen toegankelijk, daarom is er geen vaste entree. Daar er natuurlijk wel kosten gemaakt worden (denk aan de thee, wat lekkers, de verwarming, de rode doeken in de tent , een keer een gastspreekster uitnodigen…) is een richtprijs €10,00 p.p.per avond. Laat je door deze richtprijs niet tegenhouden. De Rode tent wordt gedragen door alle vrouwen, ook financieel. Wellicht kun je als het financieel een probleem voor je is, op een andere manier bijdragen!!

De Rode tent start 19.30 en we sluiten de tent om 21.30. Inloop is vanaf 19.15. Let op: half acht beginnen we met de Rode tent en sluit de deur. Mocht je te laat komen is dit storend voor de energie in de tent, je bent dan de volgende keer weer van harte welkom!

Wil je meedoen met de Rode tent? Neem gerust je dochter, moeder of vriendin mee. Geef je dan even op door het contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol!

De data van de Rode tent:
22 februari 2019
22 maart 2019
19 april 2019
18 mei 2019
14 juni 2019
14 september 2019
25 oktober 2019
29 november 2019
13 december 2019