nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Rite-of-the-Womb
Rite of the Womb

The Rite of the Womb (Baarmoederritueel volgens Inca-shamanistische traditie) is een mooi geschenk aan jezelf.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (dit kan bewust en/of onbewust zijn) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee. Bij veel (vooral) vrouwen is de baarmoeder een plek geworden van angst en pijn, waar “ bevroren” energie van trauma’s is opgeslagen en waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.

 Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd. Deze vrouwenlijn wil dat wij ons (vrouw en man) het volgende herinneren:
“De baarmoeder is vrij van angst en pijn; De baarmoeder is een plek van creatie en de geboorte van leven.”

Tijdens deze ceremonie werken we toe naar het initiatiemoment, een energetische overdracht vanuit de kosmische baarmoeder die je fysieke voortplantingsorganen heelt en in balans brengt en je herboren laat worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

Deze inwijding is zowel een heling als een zegening. Zij wordt doorgegeven om ons te ontdoen van oude angst en pijn. Door het ontvangen van de rite of the Womb, laat je je pijn en lijden, dat nog in de baarmoeder zit los, en wordt je vrouwelijke kracht gereactiveerd.  Er wordt grote schoonmaak gehouden en wij mogen onze buik weer in bezit nemen. Het wordt weer een plek van creatie; niet alleen van nieuw leven, maar van al onze dromen. 

De Rite of the Womb (de baarmoederhealing) is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid jouw baarmoeder/genitaliën in natuurlijke balans van creatie en nieuw leven brengen, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop zal kunnen stromen. Je mag je negatieve ervaringen loslaten en de wedergeboorte ervaren van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

Deze initiatie is een heling voor de genitaliën en werkt even diep voor vrouwen zonder baarmoeder en voor mannen.

De naam van deze rite, ook wel de 13e inwijding van de Munay-ki genoemd  verwijst naar de menstruatiecyclus van 13 manen van een vrouw. Daarom heet ze de 13e rite.  Deze Rite van de Munay-ki staat volledig los van de andere Munay-ki inwijdingen en kan dus los daarvan ontvangen worden.

Als je deze rite persoonlijk wilt ontvangen trekken we hier ongeveer 2 uur voor uit. We werken met de energie van onze harten, baarmoeders, bloemblaadjes, de maan, het getal 13, water en het transformerende element vuur. Voorafgaand aan de rite ontvang je een uitgebreide hucha rumi, waarbij zware energie van jou verwijderd wordt.

Deze initiatie is een heling voor de genitaliën en werkt even diep voor vrouwen zonder baarmoeder en voor mannen.

Is het voor jou tijd om meer zachtheid in je leven toe te laten en je te ontdoen van oude, vastgezette energie? Je bent van harte welkom!

 
 


Weergave:
 


Bezig met laden...