nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
Retraite-week-Oktober-2020
Samen met Petra Kalsbeek van de engelenschool organiseer ik in Oktober een retraiteweek. Tijdens deze retraite, waarin je veel in stilte verblijft, is de aandacht helemaal voor jou. Geen dagelijkse beslommeringen, geen to-do lijstjes, geen verplichtingen, even geen 10 ballen in de lucht houden. Deze week geeft je de mogelijkheid om stil te staan, te kijken, te luisteren en om te ervaren wat er is. Om de balans op te maken en je weer te verbinden met jouw, misschien wel vergeten, talenten.

Een retraite geeft je de mogelijkheid om te voelen hoe het écht met je gaat. Alles mag en niets hoeft. Dat maakt het een ideale plek om je leven in een andere versnelling zetten… afschakelen van je dagelijkse leven en dan ineens zomaar doelloos een wandelingetje maken, een poosje luieren, tekenen, mediteren … In deze verstillende week kalmeert de geest, komt er een nieuwe balans en zal er ruimte ontstaan voor nieuwe inzichten, inspiratie en nieuwe creativiteit.

Tijdens deze week slaan wij, Petra en Martine, onze talenten ineen en dat maakt dat er een prachtig programma op je ligt te wachten. Een programma waarbij er volledig ruimte is voor jouw proces, waarbij er volledig ruimte is om enkel te zijn, en om vanuit hier jezelf weer te kunnen (her) ontdekken.

Je ontvangt tijdens deze week de 7 Nusta Karpay inwijdingen. Deze komen van de Q’ero sjamanen, de afstammelingen van de Inca’s. De inwijdingen zijn een energieoverdracht van de godinnen van de Andes en ze herstellen de balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke. Ze werken bewustzijnsverruimend en ze verzachten het ego. Het geeft richting aan wie je werkelijk bent. Je wordt meer verbonden met jouw talenten, zodat je deze kunt ontplooien en delen met de wereld.  Aansluitend bij elke inwijding ontvang je een gechannelde tekst van de engelen. Een boodschap, speciaal voor jou.

De inwijding en de bijbehorende boodschap die jij elke dag ontvangt zullen zich gaandeweg deze week integreren in jouw lichaam en geest. Aan het einde van de retraiteweek zul je dan ook vervuld en gevuld met nieuwe stromende energie huiswaarts keren.

Deze week ontvang je een uitgebreide energetische schoonmaak van Martine. Dat betekent dat de zware energie die in je energielichaam zit verwijdert wordt, waardoor je je direct lichter en rustiger zal voelen. 
Van Petra ontvang je een aurareading met daarbij een auratekening. Tijdens de aurareading krijg je veel ondersteunende informatie van de engelen door. 


Dagelijkse momenten van rust zijn erg belangrijk. En soms is een langere periode van rust een prachtige manier om de balans weer terug te brengen. Een retraite is bij uitstek geschikt om een rustperiode in je leven in te bouwen. Het is letterlijk en figuurlijk een investering. Maar wel een investering die zich doorgaans dubbel en dwars terugverdient door alle wijsheid en rijkdom die je weer mee terug naar huis neemt!

De kosten van deze bijzondere retraiteweek zijn €1111,00. Dit is inclusief 7 overnachtingen, maaltijden, inwijdingen, de boodschappen van de engelen, een energetische schoonmaak, een persoonlijke behandeling en uiteraard de begeleiding van deze week.

Investeer jij in je eigen groei en geluk? Je bent welkom bij onze retraite. Deze start vrijdagavond 18 oktober t/m vrijdag 25 oktober op een prachtige plek in mooie Drenthe. 

Harm Boerema zal deze week ook aanwezig zijn. Harm is onze steun en toeverlaat in alle ondersteunende processen.

Heb je nog vragen over deze retraite? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Ook kun je kijken op de website van Petra:  www.engelenschool.nl  of www.yryda.nl
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Aanmelden voor de retraite
€ 1.111,00

Prijs per stuk