nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieƫn
In de sessies van een persoonlijk traject kijken we alleerst naar waar de kern ligt van jouw probleem. Vind je het lastig om dat te benoemen? Dat geeft niets, ik werk met energieen, we komen er wel. 

Elke sessie maak ik je energetisch schoon. Dat wil zeggen dat ik oude en zware energie verwijder. Daarna voeg ik lichte energie toe. Hierdoor zal je je direct lichter en rustiger voelen.
Daarna gaan we op een dieper niveau kijken, wat speelt er en wat mag opgelost worden? Misschien ligt de oorzaak op een heel ander vlak dan je zou vermoeden. Ik werk hierbij met verschilllende krachtige technieken, veelal uit het inca-sjamansime. 


Een persoonlijk traject bestaat uit 4 sessies van 2 uur. 
De 8 uur die wij samen gaan werken kosten jou  €495,00. We plannen ze met een tussenpoos van 2-3 weken. 

Waarom 4 sessies?
Na een eerste sessie komt er vaak veel los. Dat is fijn, want daar kom je tenslotte ook voor...
maar ik wil je goed begeleiden en je probleem is ook niet in 1 dag ontstaan. Door in meerdere sessies te werken kunnen we elke keer een stukje verder waardoor je aan het einde van de rit kunt zeggen: dat was wat ik nodig had, nu kan ik weer verder...! 

Is het voor jou tijd om hiermee aan de slag te gaan? Schrijf je hieronder in en ik neem dezelfde dag nog contact met je op om de sessies in te plannen!

 


Weergave: