nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Nusta-Karpay
De Nusta Karpay

De Nusta Karpay is een prachtige inwijdingsweg die zorgt voor een betere balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie.


We leven in een tijd waarin de energie op aarde veranderd. We zitten nu in een periode waarin de vrouwelijke energie sterker en sterker wordt. De Nusta Karpay is aan ons gegeven om de overwegend mannelijke cultuur in westen te transformeren.

Ook wetenschappers signaleren  verandering, het magnetisch veld om de aarde is in een snel tempo aan het verschuiven. Verklaringen van wetenschappers gaan over feitelijkheden. Energie gaat over gevoel. De vrouwelijke energie is lang verborgen geweest en onderdrukt. Steeds meer mensen lopen rond met gevoelens van onrust en merken dat ze worden aangetrokken door een ontdekkingsreis naar het herinneren van wat er op zielsniveau altijd al was, onze oorsprong, de essentiële werkelijkheid, de eenheid van alles. Door ons te verbinden met moeder Aarde krijgen wij weer vertrouwen en kom je thuis in jezelf.
De Nusta Karpay is zo’n ontdekkingsreis en is een geschenk van de Q’eros Sjamanen aan de wereld. De Q’eros staan in verbinding met de energie van de voorouders, de kosmos en Moeder Aarde.


De Nusta Karpay werd alleen doorgegeven binnen de Inca gemeenschap. De Q’eros Sjamanen ontvingen een teken dat de tijden aan het veranderen zijn en dat het nu tijd is om de Nusta Karpay met de wereld te gaan delen.
De basis van de vrouwelijke Nusta Karpay energie was op verschillende plekken en voor lange tijd diep begraven in Moeder Aarde. De Q’ero Sjamanen zijn naar 7 verschillende vrouwelijke gewijde plaatsen in Peru gegaan en hebben zich daar verbonden met de Nusta Karpay energie met de intentie om de Nusta Karpay met ons te delen.


Waarom zou je dit willen?
Veel mensen proberen hun hele leven al hun leven te vormen zoals ze het willen. Ze zijn druk met geld, macht en status en denken dat dit is wie ze zijn. Ze streven hun hele leven naar meer en vaak zijn ze toch niet echt gelukkig. De Nusta Karpay laat ons in contact komen met een manier van leven die voor veel meer vervulling zorgt. Niet omdat je meer hebt, maar omdat je meer verbonden bent en je jouw talenten met de wereld kunt delen.

Wat geeft het jou persoonlijk?
De Nusta Karpay leert ons een wijze les en dat is dat we door overgave en verbinding deze wereld kunnen veranderen. We ontdekken dat we het paradijs eigenlijk nooit kwijtgeraakt zijn en dat we worden omringd door ontzettend veel hulp.

De 7 inwijdingen
Voor de Q’eros is het getal 7 een heilig getal. Het staat in verbinding met de kleuren van de regenboog, je regenbooglichaam: de zeven chakra’s en de zeven heilige vrouwelijke bergen in Peru. Tijdens deze initiaties loop je het pad naar vrouwelijke heelwording en de balans tussen yin (vrouwelijk) en yang (mannelijk). De inwijdingen bestaan o.a. uit het inbrengen van zaden van licht in je chakra’s.

Je wordt verbonden met de Spirit van het water en kunt je ego los gaan laten. Er wordt een verbinding gemaakt met het vuur waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Je hart wordt geopend, net zoals je keel en je derde oog, waardoor heling kan plaatsvinden van het innerlijk kind en je communicatie. Je gaat werkelijk zien wie jij bent en je wordt op een dieper niveau verbonden met het Universum.

De Nusta Godinnen hebben elk hun eigen kracht, ieder van hen brengt de kennis, wijsheid en licht in ons naar boven. Je gaat zien wie je werkelijk bent en je wordt op een diep niveau verbonden met Pacha Mama. Je zult op een positieve manier een nieuwe balans in je leven vinden.
De zeven Godinnen zijn verbonden met onze chakra’s:


 
 1. Mama Ocllo, godin van de aarde en wijsheid (rood)
  Voor de Inca is Mamma Occlo Moeder van alle Godinnen en Godin van de Wijsheid. Het is haar essentie  je  centrum te in jezelf te laten vinden en je  daar te gronden. Mamma Ocllo is verbonden met het eerste chakra, het element aarde en het archetype slang. Zij zorgt voor een stevige ankering in Moeder Aarde ofwel Pacha Mamma.

De eerste inwijding is erop gericht jezelf te verlichten en is tevens een healing. Deze inwijding heelt je vrouwelijke kracht en herstelt de balans tussen jouw vrouwelijke en mannelijke aspecten.

Neem 7 zelf gevonden stenen mee waarmee jij je verbonden voelt. Deze gebruiken we bij de eerste inwijding. Het kunnen stenen uit de natuur zijn of Chumpi stenen die de Q’eros gebruiken.
 
 1. Doña Mujia, godin van het water en het bloed (oranje)
  Verbinding met de Godin van het Water. Mujia betekent ‘meermin’ en staat voor ‘geest van het water’. De taak van deze Godin is ons te leren ‘loslaten’. Deze inwijding helpt om het negatieve aspect van het ego los te laten. De belangrijkste essentie van Doña Mujia is het oplossen, verzachten en innerlijk in beweging blijven.Het is een ‘flowering rite’.

Bij dit ritueel gebruiken we water en bloemen.

 
 1. Mama Simona, godin van het vuur en de oorsprong (geel)
Deze Godin zal je helpen om je met jouw wortels te verbinden, om verbinding te maken met jouw helende afkomst, de geneeskracht van je voorouders. Zij zal je helpen om verbinding te maken met oude tijden en met de plek waar je vandaan komt.
Ze is de Godin die je helpt en leert om een thuis, een plaats in jezelf te vinden en om in je eigen energie te kunnen blijven. Ze verbindt je met jouw zonnevlecht en je kracht.
Wanneer je met Doña Simona werkt, ga je je meer en meer verbinden met je helende vermogens en je helers afkomst, zowel uit dit leven als uit vorige levens.

Bij dit ritueel ontvang je een steen.

 
 1. Doña Teresa, godin van het hart en de liefde (groen)
Doña Theresa was ooit een fysieke Godin, ze werd begraven in de bergen, op een plek in de vorm van een hart.

Ze leert je om jezelf te waarderen om wie je bent. Zij onderwijst je en helpt je om in contact te komen met de vijfde kamer in je hart, de energetische kamer. Doña Theresa is verbonden met je hart, met gevoelens en emoties. Deze inwijding opent je hart en geeft heling voor je innerlijk kind.

Bij deze inwijding maken we een despacho in de vorm van een hart.
 
 1. Maria Sakapana, godin van de wind en de communicatie (blauw)
Maria Sakapana is de Godin van de communicatie en de Godin van de wind, maar ze is ook verbonden met het licht van de maan, Mama Kilja, de Godin van communicatie. Je kunt niets verbergen voor het licht van de maan.

Ze helpt je om je vrij te durven uiten, je keelchakra te openen en datgene wat je nog verbergt aan gevoelens er te durven laten zijn en volkomen eerlijk naar jezelf te durven zijn. Je maakt contact met die stukken in jezelf die je tijdens je leven weggedrukt hebt, die je niet hebt durven uiten en waardoor je niet eerlijk naar jezelf bent geweest.

Dit is een zuiverende rite waarbij we veren gebruiken.

 
 1. Huana Waman tiklla, godin van de visie (indigo)
Huana Waman Tiklla is de Godin van het zien, van het innerlijk zien, helder zien, heldere visie en inzichten. Zij is verbonden met de Valk.

In deze rite word je in staat gesteld om je derde oog verder te openen. Ze  leert je zien wie je werkelijk bent, geeft je helderheid over je pad, over jouw bestemming. Ze leert je om alle aspecten van jezelf te zien. Meestal willen we onszelf verbergen, maar nu is het tijd om onszelf te zien en te laten zien. Huana Waman Tiklla is je leraar als het over het zien, het zien van je pad gaat.
 
 1. Thomasa Waman Tiklla, godin van het licht en de vrijheid (wit, violet)
Thomasa Waman Tiklla is de zus van Huana Waman Tiklla en is verbonden met de zevende chakra. Waman betekent valk en Tiklla de verbinding tussen deze wereld en de bovenwereld. Ze  is de Godin van bevrijding, de Godin van de vrijheid.

In deze rite maak je verbinding met je eigen innerlijke vrijheid, met de vrijheid waar je naar onderweg bent, met jouw vrede, rust en stilte.  Deze inwijding zal alle chakra’s activeren in ons verbinden met de 7 lichten en 7 sterren van de Plejaden.

Je ontvangt 3 kaarsen waarmee je 3 weken gaat werken. Je verbindt je in deze 3 weken telkens met de 7 Nusta’s om je wensen te manifesteren en je vrouwelijke energie aan te wakkeren.

En jij?
Wat gebeurt er met je als je dit leest? Als je voelt dat dit je aanspreekt, ben je er misschien klaar voor om je opnieuw met de Nusta Karpay energie te verbinden. De Nusta Karpay energie is een aspect van jezelf, of je nu man of vrouw bent, jong of oud. Door de initiaties breng je een healingproces op gang waardoor je de balans vind tussen mannelijke en vrouwelijke energie.


Door de Nusta Karpay ontwikkel je je zintuigen en bewust-zijn. Elke Nusta inwijding brengt op subtiel energetisch niveau (niet direct zichtbaar, wel voelbaar) een verbinding tot stand met een chakra (energiekanaal) in je lichaam. Dit helpt je om je fysieke en energetisch lichaam helemaal te activeren waardoor je een sterke verbinding krijgt met Moeder Aarde (Pacha Mamma) en de wilde, wijze oervrouw in jezelf. Het herinnert je er aan dat het er altijd al was en wachtte op de tijd dat het naar buiten kon komen. Of je nu een man als vrouw bent.

Bij de Nusta Karpay maak je je eigen mesa. Dit is een medicijnbundel die bestaat uit zelf gevonden/gekozen stenen. Deze mesa kan je tot grote steun zijn tijdens je proces maar ook zeker daarna. Je mesa wordt een deel van jou.

De Nusta Karpay ontvangen
Geeft jouw hart een signaal, meld je aan!

Je kunt de Nusta Karpay persoonlijk ontvangen. Dit kan in losse sessies van 1,5 uur per inwijding. Hierbij starten we elke keer met een uitgebreide reiniging. (zie: healingen) De kosten hiervoor  bedragen €95,00 per keer.

Ook is het mogelijk om deze inwijdingen te ontvangen in 2 dagen. De kosten hiervoor bedragen € 555,00.


Tenslotte is het ook mogelijk om je aan te melden voor het transformatiejaar. In dit jaar komen we 9 zaterdagen bij elkaar en zal je zowel de Munay-ki als de Nusta Karpay ontvangen. In deze cursus leer je ook om de Munay-ki door te geven. Heb je deze inwijdingen al ontvangen? Dat is niet erg, je zal weer een diepere laag aanraken. De kosten hiervan zijn € 888,00.


Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen groep samen te stellen.
 
Na het ontvangen van de Nusta Karpay is er de Nusta Blossoming.
De Blossoming zorgt voor het opbloeien van de vruchten van de Nusta Karpay. Dit is een periode van 8 weken waarin je gericht met de Nusta’s gaat werken. Pas daarna mag je jezelf Nusta Mesa Carrier noemen en kun je de inwijdingen door gaan geven.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Aanmelden voor de Nusta Karpay - per inwijding
€ 95,00

Prijs per inwijdingssessie van 1,5 uur

Aanmelden voor het Pad van heling
€ 1.111,00

Prijs per stuk

Aanmelden voor het transformatiejaar
€ 888,00

Prijs per persoon