nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Munay-ki
De Munay-Ki

Munay-ki is een sjamaanse helingsmethode uit Peru. Munay betekent liefde en Ki betekent kracht. De definitie van Munay-Ki is: ik schenk en ontvang de kracht van liefde.

Munay-Ki bestaat uit een serie van 9 energetische inwijdingen of rites. Deze zijn afkomstig van de Q’ero, een volk dat hoog in de Andes leeft en rechtsreeks afstamt van de Inca’s.

Munay-Ki zorgt voor een grote schoonmaak in ons totale energielichaam. Dit is een verzameling van alles wat we zijn en wat we hebben meegemaakt. Door dit energieveld schoon te maken kunnen we het verleden loslaten en ons klaarmaken voor de tijd die komen gaat. Feitelijk open je met elke inwijding een nieuwe deur in je proces van versnelde evolutie naar bewustwording, onvoorwaardelijke liefde en naar wie en wat je in wezen bent. Naar passie om je ware bestemming te kunnen manifesteren en volledig in harmonie te kunnen leven en telkens dichter bij het bewustzijn van eenheid te komen. Door het ontvangen van healingen, herstel je de verbinding met je eigen natuur en met die van Moeder Aarde.

Waarom zou je dit willen?
De nieuwe wereld is een feit. Op 21-12-2012 zijn we in het gouden tijdperk terecht gekomen (Inca jaartelling). We zullen nu gebruik moeten leren maken van de mogelijkheden die ons geboden worden om deze nieuwe wereld vorm te gaan geven. Munay-Ki is er op gericht om de mensheid te transformeren naar een samenleving die meer verbonden is met de aarde en het besef dat we één zijn.

Wat geeft de Munay-ki jou persoonlijk?
De Munay Ki opent je hart en maakt de weg vrij om liefde en energie te laten stromen. Het neemt je mee van je ego en je overtuigingen die je beperken, naar een mythische plaats van pure energie. De Munay Ki herstelt de verbinding met je innerlijke kracht en de aarde.

Deze prachtige energie zal je ook helpen het gewonde ego te verzachten, angsten, schuldgevoelens en de controle op alles te willen hebben los te laten. Het biedt je energetische bescherming en maakt dat je vanuit een ander perspecitief leert waarnemen, je krijgt helderheid en inzicht. Het stelt je in de gelegenheid om uit de waan van de dag te stappen en de weg vrij te maken voor de manifestatie van je werkelijke zijn; je authentieke zelf. De plaats waar we echt vrij zijn. Waar we de mogelijkheid hebben om onze dromen tot werkelijkheid te maken vanuit een nieuw perspectief. Je leert te luisteren naar je eigen wijsheid van je ziel. Het is het pad van het Hart en de Heling, van de kracht van de liefde!
De zaadjes worden je aangereikt. Jij bepaalt wat je ermee gaat doen. Laat de Goddelijke vonk in het diepst van je wezen ontwaken!


Voor wie is de Munay-ki?
De Munay-ki inwijdingen zijn voor iedereen beschikbaar. De Munay-ki resoneert met jouw innerlijk weten, als je "weet" dat de Munay-ki voor jou is, hoef je enkel maar ja te zeggen. 

Munay-ki wordt doorgegeven in de vorm van negen inwijdingen. Elke inwijding opent een deur naar meer bewustwording, heelwording, onvoorwaardelijke liefde en brengt je dichter bij je ware zelf.De inwijdingen:
De Basis Inwijdingen:                                

De eerste vier inwijdingen van de Munay-Ki zijn voorbereidende inwijdingen. Door deze eerste vier te ontvangen maak je de weg vrij en vorm je de fundering om de tweede serie van inwijdingen aan te kunnen gaan.
Deze vier inwijdingen zorgen ervoor dat je lichtenergieveld wordt voorbereid en dat je het verleden kan gaan loslaten.

De Verbindings Inwijdingen:
Deze tweede serie van inwijdingen gaat voor een intense verbinding met gidsen en energieën zorgen.
Ze kunnen ons helpen om onszelf en de wereld te transformeren. Ze geven ondersteuning en zorgen ervoor dat we ons weer dingen uit het verleden kunnen herinneren. Ze ondersteunen ons als het ware en laten onze plek in het grote geheel weer ervaren.

De Nieuwe Inwijdingen:
Deze laatste twee inwijdingen zijn bedoeld om onszelf en het huidige mens-zijn te overstijgen.


De eerste inwijding is de Hampe Karpay (Healers Rite)

Deze inwijding helpt je bij jouw persoonlijk proces van heelwording. In deze inwijding wordt de helende kracht van je handen gewekt. Met deze inwijding begint jouw helende reis.
Je zult ontdekken dat je er niet alleen voor staat en een grote steun zult ervaren uit de spirituele wereld

De tweede inwijding is de Chumpi Karpay ( Bands of Power Rite)

Bij deze inwijding worden er beschermende krachtbanden in je lichtenergieveld geweven.
Ze bestaan uit de vijf energetische elementen: aarde, water, vuur, lucht en zuiver licht.
Deze banden werken als een filter die negatieve of zware energieën die op je af komen absorberen en omzetten in een voeding voor de genoemde elementen.
Ze voeden jou dus op een positieve manier in plaats van dat ze je vergiftigen of ziek maken.
Je zult het merken doordat ze je meer in je kracht laten staan en je beter je grenzen aan kunt geven.

De derde inwijding is de Ayni Karpay ( Harmony Rite)
Tijdens deze inwijding ontvang je de zeven archetypen in je zeven hoofdchakra’s. In de eerste ontvang je het archetype van de Slang; in het tweede die van Jaguar; in de derde die van Kolibrie; in het vierde die van de Adelaar.
De laatste drie zijn aartsengel-achtige energieën. In de vijfde ontvang je die van de Hoeder van de Benedenwereld of Huascar Inca: in de zesde ( het derde oog) die van Quetzalcoatl (de gevederde slang) of Hoeder van de Middenwereld en in de zevende tenslotte die van Pachakuti of de Hoeder van de Bovenwereld.
Ze worden als zaadjes naar je energiecentra gebracht. Door vuurceremonies te doen ga je ze voeden en laat je ze zodoende groeien.
Eenmaal uitgegroeid zullen ze helpen om het afval dat in de chakra’s opgehoopt is te verbranden.
Deze inwijding helpt je om het verleden los te laten.

De vierde inwijding is de Kawaq Karpay (Seers Rite)
Bij deze inwijding worden er vezels van licht geïnstalleerd die je visuele cortex in je achterhoofd verbinden met je derde oog en je hartchakra.
Je zult na verloop van tijd gaan merken dat je het vermogen terugkrijgt om in onzichtbare werelden te kunnen kijken. Ook zul je makkelijker energie kunnen waarnemen. Het versterkt je intuitieve vermogens, het geeft een helder kijk en hogere inzichten. Het stelt ons ook in staat om dingen van onszelf te zien die we voorheen niet wilden zien. 

De vijfde inwijding is de Pampamesayoq ( Daykeepers Rite)

Deze inwijding verbindt jou met de medicijnmannen en vrouwen uit het verleden. De Daykeeper kan de kracht van oude altaren zoals Machu Picchu en Stonehenge oproepen om heelheid en balans terug te brengen in de wereld.
Deze inwijding zorgt voor de start van het helingsproces van jouw innerlijke vrouw. Het helpt je om voorbij angst te gaan en vrede te beoefenen.

De zesde inwijding is de Altomesayoq ( Wisdomkeepers Rite)
Voor de Q’eros die rechtstreeks afstammen van de Inca’s bevindt de wijsheid zich in de bergen. Elders in de wereld worden bergtoppen ook gezien als plaatsen van kracht, waar mensen het Goddelijke ontmoeten.
Deze inwijding verbindt je met en heelt het mannelijke aspect van jezelf en helpt je om het vermogen te ontwikkelen om buiten de tijd te stappen en oneindigheid te proeven. Hier ontwikkelt zich jouw meesterschap.

De zevende inwijding is de Kuraq Akuyeq ( Earthkeepers Rite)
Deze inwijding verbindt je met een lijn van engelen en aartsengelen. Zij beschermen ons sterrenstelsel en verzorgen al het leven op aarde. Door deze inwijding kun je het vermogen ontwikkelen om ‘de wereld in haar ontstaan te dromen’. Oftewel dat je door jouw gedachten de door jouw gewenste wereld kunt creëren.

De achtste inwijding is de Mosoq Karpay ( Starkeepers Rite)

Op 21-12 2012 kwamen we uit het IJzeren tijdperk in het Gouden tijdperk terecht. Dit ging met een verandering in frequentie van het universum gepaard, waarbij we door deze inwijding een handje geholpen worden om ons hieraan aan te passen.
Ons fysieke lichaam evolueert naar een lichtlichaam en zo worden we een Homo Luminus.
Dit vertraagt talrijke processen zoals veroudering en zorgt ervoor dat je minder kwetsbaar wordt voor ziekten.
Je DNA gaat zich aanpassen en je zal na 11 maanden niet meer de persoon zijn die je voorheen was.

De negende inwijding is de Taytanchis (Creator Rite)
Het woord Taitanchis is letterlijk vertaald God. Deze transmissie ontwaakt het Goddelijke licht binnen in je. Je begint je steeds meer en meer te realiseren dat jij de verzorger, instandhouder en vernietiger bent over alles wat geschapen is, van het kleinste zandkorreltje tot de grootste cluster van sterrenstelsels in het universum.

Pas sinds 2006 is het mogelijk geworden deze inwijding van mens op mens door te geven.


De Munay-ki ontvangen
Geeft jouw hart een signaal? Meld je aan!


Je kunt de Munay-ki persoonlijk ontvangen. Dit kan in losse sessies van 1,5 uur per inwijding. Hierbij starten we elke keer met een uitgebreide reiniging. (zie: healingen) De kosten hiervoor  bedragen €95,00 per keer.

Ook is het mogelijk om deze inwijdingen te ontvangen in 4 x 2 uur. De kosten hiervoor bedragen € 550,00.


Tenslotte is het ook mogelijk om je aan te melden voor het transformatiejaar. In dit jaar komen we 9 zaterdagen bij elkaar en zal je zowel de Munay-ki als de Nusta Karpay ontvangen. In deze cursus leer je ook om de Munay-ki door te geven. Heb je deze inwijdingen al eens ontvangen? dat geeft niets, je zal weer een diepere laag aanraken. De kosten hiervan zijn € 888,00.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Aanmelden voor de Munay-ki - per inwijding
€ 95,00

Prijs per inwijdingssessie van 1,5 uur

Aanmelden voor het transformatiejaar
€ 888,00

Prijs per persoon