nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.


Geregeld krijg ik de vraag wat dat nu precies is: het Inca Sjamanisme en wat je nu tijdens een cursus doet en niet onbelangrijk: past dat wel bij mij?
Mocht je ook dit soort gedachten hebben en je wilt gewoon eens ervaren wat er gebeurt tijdens een cursusdag, dan is deze kennismaking dag wellicht iets voor jou!

Op deze dag kun je mij leren kennen en maak je kennis met de energie van het Inca-Sjamanisme. Ook kun je ervaren wat dit met jou doet. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben; we maken er een fijne dag van waarin je diverse technieken leert om zware energie bij jezelf te verwijderen. Ook maken we gezamenlijk een despacho.

Wat is zware energie?
De Q’eros maken een onderscheid tussen Hucha – zware energie en Sami – lichte energie.
De Westerse mens zal de Hucha al snel “negatieve” energie noemen, maar hucha is een natuurlijk gevolg van leven. Niet alleen de energie waar je in het dagelijks leven aan wordt bloot gesteld door ziekte, ruzies, je zorgen maken, stress, verplichtingen, enz., maar ook het leven in de stad, de vervuiling, bewerkte voedingsmiddelen, veroorzaken hucha.


Soms heb je al hucha vanuit de baarmoeder. Ook kan er nog steeds hucha in je emotionele lichaam zitten door onbeantwoorde liefdes, opmerkingen uit het verleden, een scheiding, het overlijden van een geliefd persoon en vele andere oorzaken.
Hucha kan zelfs middels bepaalde familiaire gedachtepatronen van je voorouders afkomstig zijn.


Kortom niemand is vrij van hucha. Iedereen doet in het dagelijks leven hucha op.


Zaterdag 12 september is er weer een kennismakingsworkshop. Deze dag kost €49,00 start om 10.00 en we eindigen om 16.00. Je mag je eigen lunch meenemen en ik zorg voor een lekker soepje tussen de middag.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...