nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Inca-Sjamanisme-healingen
Wat is een sjamanistische healingsessie?

Een sjamanistische healingsessie is een behandelmethode die verstorende invloeden in het energiesysteem van je lichaam schoont. Belemmerde blokkades en emoties komen vrij tijdens een sessie en worden uit je energiesysteem weggehaald. Angsten, emotionele en psychische klachten, gezondheidsproblemen, relatieproblemen kunnen positief worden beïnvloed door een healing. Ook wordt een healing vaak gebruik met betrekking tot je persoonlijke levenspad, ontwikkeling en groei. Je krijgt je gevoel van harmonie, innerlijke vrede en welzijn weer terug.

Een healing vindt op vier niveaus tegelijk plaats: fysiek, mentaal, op zielsniveau en de geest. Door deze volledige reikwijdte heeft een healing een veel groter potentieel dan een reguliere behandeling.

Er is een verschil tussen een  healing en een inwijding. Bij een healing wordt er altijd gebruikgemaakt van dat niveau van bewustzijn dat jij als cliënt op dit moment hebt. Inzichten die plaatsvinden spelen zich dus ook altijd op dat niveau af. Een healing is nuttig om net even een duwtje te krijgen in wat je tot nu toe zelf nog niet lukte.

Een inwijding is dikwijls krachtiger dan een healing. Bij een inwijding wordt het bewustzijn vergroot of verbreed, waardoor er een ander inzicht kan ontstaan. Dit wordt gedaan door een energetisch zaadje te planten. Wel brengt een inwijding meer verantwoordelijkheden met zich mee. Je zal namelijk geconfronteerd worden met nieuwe inzichten waardoor jouw standpunten weleens in een heel ander licht kunnen komen te staan. Hierdoor is een inwijding ook niet voor iedereen geschikt.

Tijdens een persoonlijk traject kijken we samen welke healing of combinatie healingen jou het beste ondersteunen. Ook vind vaak een combinatie van een healing met een Sjamanistische inwijding plaats.  De onderstaande beschreven healingen en inwijdingen geven een beeld van de mogelijkheden:
 
  • Hucha rumi (Hucha limpia)
Tijdens deze healing wordt je energieveld/aura schoongemaakt met florida water, Palo Santo hout (ofwel, heilig hout) en hucha-rumi stenen. Deze stenen hebben een krachtig reinigende werking. Energie die niet bij jou hoort wordt weggehaald en afgevoerd naar de aarde. Na deze opschoning voel je je vaak rustiger, lichter en meer in balans.

  • Muki healing (dokters van de organen)
We leven in een vervuilde wereld. Vervuiling zit zowel in het eten, maar ook in de lucht die we inademen en gaat vastzitten in o.a. onze organen. De healing wordt ingezet om zware energie (Hucha) uit het buikgebied te verwijderen. Het werkt voornamelijk in op het lymfesysteem en heeft zodoende een sterk reinigende werking.

  • Sami healing (samin chackuy)
De samin chakuy is bedoeld als een schoning van het energielichaam. Dit gebeurt met behulp van de frequenties van de kosmos en is verbonden met de 4 zonnen uit de Inca kosmologie. Er wordt zware energie uit je energielichaam afgevoerd en aangevuld met lichte (Sami) energie.

  • Illuminatie (K’anchaq)
Dit is een healing, waarmee ziekteverwekkende energieën uit energetisch veld worden verwijderd. Vervuiling in dit energiesysteem kan optreden door diverse oorzaken: trauma’s uit onze kindertijd, boosheid, jaloezie of negatieve denkbeelden over onszelf en/of zware energieën vanuit onze omgeving. Door middel van de illuminatie healing kunnen de chakra’s worden gezuiverd van imprints die ons blokkeren in onze ontwikkeling. Deze zuivering leidt tot ontspanning en rust en helpt je om vrijheid te gaan ervaren.

  • Nan Kichariy
Deze Nan Kichariy healing ofwel Stick healing helpt je om deze ballast overboord te gooien. Je wordt met de Nan Kichariy  healing goed geankerd in de nieuwe tijd waarin we leven. Deze healing helpt je om de onbewuste bagage die we meedragen vanuit het verleden overboord te gooien.

  • Anchanchu
Anchanchu is een techniek die wordt gebruikt om je toekomstige pad te schonen. Het pad van: je leraren, je visie, je eigen hulp, je schaduwen, je doelen, daar waar je blij van wordt en het pad van je bestemming.

  • Soul Retrieval
Soul retrieval is in het Sjamanisme een bekende techniek. Sjamanen gaan er vanuit dat door bepaalde levensgebeurtenissen of een trauma je delen van je levensenergie (zielsdelen) kan kwijtraken. Deze zielsdelen kunnen door een sjamaan opnieuw geïntegreerd worden door een soul retrieval te doen.

  • Q'ero healing sessie
De Q’ero healing sessie is een uitgebreide en diepgaande sessie die bestaat uit meerdere healingen. Deze healing is een diepgaande energetische reiniging. Deze uitgebreide healing wordt gebruikt als je behoorlijk uit je energie en/of je pad bent geraakt. Deze behandeling kan jou resetten en je weer op je eigenlijke pad brengen. De Sjamanen gebruiken dit soort sessies elk half jaar als een (preventieve) reinigingssessie.

  •  Crystal healing
Deze healing is bedoeld om de chakra’s te openen en te reinigen. 

  • Vision healing
Deze healing verbindt je met de sterren en versterkt je ambitie en visie.
 


Weergave: