nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Een healing of een inwijding?

Vaak richten reguliere behandelingen zich op de klacht, jouw symptomen. Natuurlijk is het fijn als deze klachten na een behandeling of een sessie verminderen, maar dat wil niet zeggend dat het oorspronkelijke probleem daarmee ook is opgelost! Een healing vindt op vier niveaus tegelijk plaats: fysiek, mentaal, op zielsniveau en de geest. Door deze volledige reikwijdte heeft een healing een veel groter potentieel dan een reguliere behandeling. Er is een verschil tussen een  healing en een inwijding.

Bij een healing wordt er altijd gebruikgemaakt van dat niveau van bewustzijn dat jij als cliënt op dit moment hebt. Inzichten die plaatsvinden spelen zich dus ook altijd op dat niveau af.
Een healing is nuttig om net even een duwtje te krijgen in wat je tot nu toe zelf nog niet lukte.
Toch zit er ook een nadeel aan een healing. Mensen kunnen afhankelijk worden van degene  die de healing geeft. Dit zorgt er dan voor dat je niet wezenlijk veranderd en de oorzaak voor je problemen nog steeds  buiten jezelf blijven zoeken. Healing houdt zichzelf dan in stand waardoor je telkens weer een healing nodig hebt. Het is mijn uitgangspunt om jou onafhankelijk en krachtig te maken zodat jij voor jouzelf hetzelfde kan doen als wat ik voor je kan doen.

Een inwijding is dikwijls krachtiger dan een healing. Bij een inwijding wordt het bewustzijn vergroot of verbreed, waardoor er een ander inzicht kan ontstaan. Dit wordt gedaan door een energetisch zaadje te planten. Wel brengt een inwijding meer verantwoordelijkheden met zich mee. Je zal namelijk geconfronteerd worden met nieuwe inzichten waardoor jouw standpunten weleens in een heel ander licht kunnen komen te staan. Hierdoor is een inwijding ook niet voor iedereen geschikt.

Inwijdingen zijn echter zeer goed toe te passen bij problemen die door een healing bijna niet te raken zijn. Daarbij hoef je bij een inwijding niet eens te weten hoe een probleem is ontstaan. De inwijding op zich kan al voldoende zijn om de bron van het probleem te raken of te verwijderen. Voor de meeste mensen zal dit als onmogelijk worden ervaren en toch zijn er genoeg gevallen bekend waar iemand een spontane heling ontving na het ontvangen van een inwijding.

Uiteraard ben je van harte welkom voor een persoonlijke sessie. In deze sessie van 1,5 uur gaan we kijken wat jij nodig hebt en zal je een of meer van de bovenstaande healingen ontvangen.


Een persoonlijke sessie boeken
Wil je graag een afspraak maken voor persoonlijke sessie om eens te kijken wat deze voor jou kan doen? Dat kan. Voor een persoonlijke sessie trek ik 1,5 uur de tijd uit. We starten met een kennismaking en we kijken waar jou hulpvraag ligt. Daarna zal ik gebruik maken van verschillende healingstechnieken om jou weer een stapje verder te helpen! Uiteraard hebben we aan het einde van de sessie een afsluitend gesprekje.
Je zal meestal gaan liggen op de behandeltafel. Tijdens een healing of een inwijding ben je altijd gekleed. Het is fijn als je lekkere warme sokken meeneemt.
Je kunt middels het contactformulier, via de mail of via de telefoon een afspraak maken.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...