nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Cursus-Het-pad-van-heling-1
Het pad van heling 1

In september 2020 start het pad van heling 1.  Een 13-daagse cursus waarbij jij je eigen mesa opbouwt en waarin je ook healing technieken leert die je met de stenen uit je mesa uit kunt voeren.

Op 13 zaterdagen komen we als groep bij elkaar.
Doordat we de hele cursus individueel, maar ook als groep bezig zijn met onze processen, deze met elkaar kunnen delen, ervaringen uitwisselen en ook samen groeien, is het een begin van een prachtige reis!Wat is een mesa?
Een mesa is een verzameling van stenen en andere krachtobjecten die de Inca-sjamanen gebruiken voor hun helingen en ceremonies, samengepakt in een speciale doek. Voor een mesa opbouwen heb je tijd nodig. In deze cursus bouw je hem op en leer je ermee werken. Na de cursus zal je nog tijd en aandacht moeten besteden aan het integreren van je mesa! Je kunt hierna nog doorstromen naar het pad van heling 2. Hierbij leer je de meer diepgaande healingtechnieken en zal je ook de inwijdingen van de pleiaden ontvangen.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Deze cursus is simpelweg geschikt voor jou als hij met je resoneert. Dat betekent als jij het gevoel hebt dat dit op het juiste moment voor jou in je leven verschijnt!
Dat kan zijn omdat je toe bent aan een nieuw stuk in je leven in de vorm van persoonlijke groei, maar het zou ook kunnen dat je het een verlangen hebt om healingwerk te gaan doen en hiermee een start wilt maken. En wellicht kun je het niet eens onder woorden brengen, maar heb je een diep zielsverlangen om dit te gaan doen…
Het pad van heling is ook een prachtige vervolgcursus op het transformatiejaar!

Wat kun je verwachten van dit cursusjaar?
In deze cursus waarbij je je eigen mesa opbouwt, zal je eigen ontwikkeling een enorme vlucht maken. Je leert healingen die je kunt uitvoeren met de stenen uit je mesa. Deze kun je op jezelf, maar ook op anderen toepassen.


Wat staat er in ieder geval op het programma:
- Het ontvangen van de Nusta Blossoming
- Het ontvangen van de inwijding van Orion
- Het ontvangen van de inwijding van Sirius
- Het maken van een Despacho
- Het leren van de Muki healing
- Het leren geven van een Illuminatie
- Het leren van de Crystal healing
- Het leren van de Vision healing
- Het leren van de Anchanchu techniek
- Het leren van de Nan Kichariy

En als je mij kent van een eerdere cursus weet je dat de rest van het programma variabel is. Ik zal al mijn kennis met je delen, maar ik wil graag kunnen anticiperen op wat op dat moment nodig is in de groep. Bovenstaande technieken / healingen komen in ieder geval aan bod, net zoals het opbouwen van de mesa en de rest laten we ontstaan!

Voel jij dat dit de volgende stap in je leven die je mag gaan maken, wees dan welkom!

Het pad van heling is gepland op de volgende data:


Zaterdag 26 September 2020
Zaterdag 31 Oktober 2020
Zaterdag 28 November 2020
De data van 2021 volgen nog. Dit zullen ook zaterdagen zijn.

De kosten voor deze cursus zijn €1111,00. Deze dagen zijn van 10.00-15.30. Je mag je eigen lunch meenemen en ik zorg voor een lekker soepje tussen de middag!

Deze cursus mag ook in termijnen betaald worden. 


 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Aanmelden voor het Pad van heling
€ 1.111,00

Prijs per stuk